چگونه شابلون درست کنیم؟

چگونه شابلون درست کنیم؟

چگونه شابلون درست کنیم؟

استفاده از شابلون می‌تواند تبدیل به روشی هیجان‌انگیز برای به جای نهادن امضایتان روی هرچیزی، از دیوار تا لباس شود، فقط کافی است یاد بگیرید که چگونه شابلون مخصوص به خود را طراحی کنید. یکی از موادی که می‌توانید به کمک آن شابلون دل‌خواهتان را بسازید وینیل یا همان اتنیل است. وینیل همان پوسته نازکی است که روی سطح بسته بندی محصولات مختلف، از جمله شامپو را می‌پوشاند. آنچه که استفاده از وینیل را برای ساخت الگو جذاب می‌کند، دوام بالای این ماده است. در ادامه روش ساخت شابلون را به شما خواهیم آموخت.

قدم اول برای ساخت شابلون، پیاده کردن طرح روی وینیل:

اگر در خانه‌تان پرینتر تزریقی (inject) دارید، می‌توانید به راحتی طرح دلخواه‌تان را روی وینیل بیندازید. تنها کافی است وینیل را در جایگاه مخصوص چاپگر خود قرار دهید و بقیه کار را به چاپگر بسپارید. اگر چاپگری که به آن دسترسی دارید از نوع لیزری است، باید ابتدا طرح دلخواهتان را روی کاغذ بیندازید و سپس با استفاده از ماژیک‌های مخصوص مانند permanent marker طرحتان را روی وینیل بیندازید.

برداشتن قدم دوم با برش زدن طرح:

برای برش زدن طرحی که روی وینیل انداخته‌اید، بهتر است از چاقوهای X ACTO استفاده کنید، با این حال می‌توانید از هر نوع چاقویی که فکر می‌کنید کارتان را راه بیندازد استفاده کنید. موکت بر یکی دیگر از گزینه‌هایی است که استفاده از آن در هنگام برش دادن وینیل می‌تواند کار راه انداز باشد.

قدم سومتان را محکم بردارید:

پس از برش زدن شابلون وقت نقاشی کردن و استفاده از رنگ است. بهتر است در هنگام پر کردن طرح شابلونتان، گوشه‌های شابلون را به سطحی که می‌خواهید طرح را روی آن بیندازید بچسبانید، در غیر این صورت ممکن است کارتان خراب شود.

چگونه شابلون درست کنیم؟

تمام چیزی که برای طراحی و استفاده از شابلون نیاز دارید در بالا توضیح داده شده، حالا وقتش است که با به کارگیری خلاقیتتان دنیایتان را رنگی و زیبا کنید. اصولا طرح‌هایی که می‌توان به کمک شابلون آن‌ها روی سطوح کشید، محدود به اشکال ساده هندسی است. با این حال شما می‌توانید با قرار دادن اشکال هندسی مختلف در کنار هم، طرح‎‌هایی جذاب خلق کنید.

اگر تازه کار هستید بهتر است از طرح‌هایی استفاده کنید که گوشه‌های تیز داشته باشند، چراکه برش زدن اشکال منحنی ممکن است کمی سخت باشد. پس از حرفه‌ای شدن، نوبت به طراحی‌ شابلون‌هایی می‌رسد که طرح‌های پیچیده‌تری دارند، از جمله این طرح‌ها می‌توان به طرح الماس یا طرح گل اشاره کرد. پیچیده شدن طرح‌ها به این معنا نیست که قرار باشد در طراحی‌هایتان از اشکالی به غیر از اشکال ساده هندسی استفاده کنید، بلکه بن مایه این طرح‌های زیبا نیز همان طرح‌های ساده‌ای است که افراد مبتدی از آن استفاده می‌کنند.

توجه داشته باشید که طرح کشیده شده از روی الگو‌ها، طرحی ساده‌است که می‌تواند بستر و زمینه اصلی کارتان را شکل دهد، در واقع شما نمی‌توانید به کمک شابلون تمام مراحل کشیدن یک طرح را طی کنید. با این حال توضیحاتی که ارائه شد، به معنای عدم کارآیی شابلون‌ ها در کشیدن یک طرح کامل نیست، اگر قصد دارید به کمک شابلون‌هایتان صفر تا صد نقاشی یک طرح را جلو ببرید، باید شابلون‌ هایی طراحی کنید که طرح‌هایشان مکمل یک دیگر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =