بیاید بشقاب غذا را رنگ کنیم

بیاید بشقاب غذا را رنگ کنیم

بیاید بشقاب غذا را رنگ کنیم

اضافه کردن رنگ به غذا می‌تواند باعث شود کارتان بیشتر به چشم بیاید. فرقی ندارد که قصدتان پختن کیک قرمز برای کریسمس باشد، یا پختن یک غذا‌ی زرد برای عید پاک، رنگ‌ همواره می‌تواند به کمکتان بیاید تا غذاهایتان اشتها برانگیزتر شوند. با این حال برخی از منابع علمی و کارشناسان پزشکی ، معتقدند که اضافه کردن رنگ مصنوعی به غذا، می‌تواند باعث بروز سرطان ، تومورهای مغزی، بیش فعالی و مشکلات رفتاری در کودکان شود.

با این حال هنوز هیچ چیز اثبات نشده است ، فروش رنگ‌ مصنوعی همچنان مجاز است و همه ما هر روز مقدار قابل توجهی از رنگ غذایی را به درون معده خود فرو می‌بریم. شاید اکنون به این فکر افتاده باشید که چطور می‌توان از گزند رنگ‌ مصنوعی و مشتقات شیمیایی آن در امان بمانید ، راه حل ساده است. شما می‌توانید رنگ مورد علاقه خود را شخصا با کمک مواد طبیعی درست کنید و سپس آن را به غذا اضافه کنید.

بیاید بشقاب غذا را رنگ کنیم

آموزش تهیه رنگ خانگی برای غذا:

میوه‌ها و سبزیجات رنگ‌دانه‌های فوق‌العاده‌ای دارند. شما می‌توانید با مصرف آن‌ها علاوه بر بهره‌مندی از خواصشان رنگ خانگی مورد علاقه خود را به خوراکی‌ها اضافه کنید. تفاوت مواد خانگی با موادی که در کارخانه‌ها تولید می‌شود، این است که شما باید در هنگام پخت غذا، از مقدار بیشتری فرآورده خانگی برای آراستن غذایتان استفاده کنید.

شما می‌توانید برای به دست آوردن رنگ قرمز، از شلغم استفاده کنید. شاید باورتان نشود اما عصاره شلغم می‌تواند به شکل بی‌نظیری جذابیت خوراکی‌ها را افزایش دهد. برای استفاده از شلغم، باید ابتدا آن را پوست بکنید، سپس آن را بخارپز کنید.

برای به دست آوردن رنگ سبز، می‌توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. در بین سبزیجات، اسفناج پتانسیل بالایی برای تزئین غذا دارد، تنها کافی چند برگ اسفناج را حرارت دهید و غذایتان را تزئین کنید.

زرد چوبه و زعفران نیز از دیگر موادی هستند که هنگام تزئین غذا به کمک خانم‌های کدبانو می‌آیند، شما می‌توانید از رنگ زرد این مواد استفاده ببرید.
بلوبری نیز از دیگر محصولاتی است که می‌توانیم به کمک آن دست پختمان را اشتها برانگیزتر جلوه دهیم، اما چون فراوانی این میوه در ایران آنچنان زیاد نیست، بهتر است در ادامه مقاله به موضوعات دیگر بپردازیم.

بیاید بشقاب غذا را رنگ کنیم

ایراد رنگ خانگی

شاید تنها ایرادی که بر رنگ خانگی وارد است، تاثیری باشد که این مواد روی طعم خوراکی‌ها می‌گذارد. اولین گام برای حل این مشکل، این است که در هنگام پخت و پز حواستان را حسابی به مقیاس مواد اولیه خود جمع کنید. گاهی طعم موادی که شما برای تزئین خوراکی‌های خود درست کرده‌اید، می‌تواند مکمل طعم اصلی خوراکی شود که در این حالت کارتان راحت است، در غیر این صورت یا باید همانطور که گفتیم حواستان را به مقیاس مواد اولیه جمع کنید، یا اینکه از عصاره‌های طعم دهنده استفاده کنید.

برای مثال شما به هیچ شکلی نمی‌توانید مانع از تاثیرگذاری طعم چغندر روی غذای خود شوید، بنابراین تنها راهی که برایتان باقی می‌ماند استفاده از مواد طعم دهنده موجود در بازار است، این طعم دهنده‌ها، طعم اولیه چغندر را از بین نمی‌برند، بلکه طعمی مکمل به آن می‌بخشند، به طوری که طعم مواد تزئینی توی ذوق نزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code